Categorii
Intern

Sunt restaurantele online soluția la COVID-19?

Pandemia COVID-19 și criza economică de anduranță spre care ne îndreptăm par să fii adus restaurantele într-o situație fără ieșire. Revenirea la situația inițială este extrem de dificilă, dar orice criză oferă posibilitatea reinventării modului în care facem afaceri. Migrația rapidă spre online a clienților care frecventau restaurantele și dificultatea recâștigării încrederii în siguranța unităților fizice creează spațiul necesar pentru dezvoltarea unui segment absolut nou, al restaurantelor care operează exclusiv online.Citește în continuareSunt restaurantele online soluția la COVID-19?

Categorii
Intern

Dilema proprietarilor de restaurante

Relaxarea economiei, deschiderea etapizată a sectorului HoReCa și măsurile de distanțare socială generează o dilemă pentru proprietarii de restaurante. Măsurile de distanțare din restaurante vor duce la majorarea semnificativă a costurilor și, implicit, a prețurilor de vânzare. Dilema proprietarilor este legată de modul în care ar putea să majoreze prețurile fără să îndepărteze clientela, mai ales în cazul în care vorbim de două tipuri de consumatori, în restaurante și on-line.Citește în continuareDilema proprietarilor de restaurante